Over ons

In de keten samenwerken aan duurzame zorg

De kosten van de zorg en het sociaal domein nemen sterk toe. Gemeenten lopen uit hun budget en zorgaanbieders voelen de druk van de krappe arbeidsmarkt. En ondanks toenemende inzet van ICT blijft de administratieve druk hoog en zorginnovaties komen moeizaam van de grond. Be-Better is er van overtuigd en heeft bewezen dat dit anders moet én kan.

Onze visie Disruptie in de zorg

Om de zorg in Nederland betaalbaar te houden zijn er rigoureuze veranderingen nodig. De administratieve last bij zorgprofessionals ligt op 31% wat neer komt op meer dan 5 miljard euro. Deze registratielast op de werkvloer moet naar beneden evenals de overheadkosten, zodat de aandacht zoveel als mogelijk naar de zorg zelf gaat. Dit vraagt een versnelling van innovatie, een andere manier van samenwerken en nieuwe vorm van cliënt participatie. Vernieuwende ICT technologieën kunnen hierin een belangrijke rol spelen. Be-Better wil haar klanten helpen deze vernieuwende ICT-oplossingen in te zetten voor de zorg zodat de administratieve, logistieke en zorgprocessen wezenlijk veranderen en daarmee andere leveringsmodellen mogelijk worden. Met als resultaat een reductie van de administratieve last, ruimte voor innovatie, betere zorg en vermindering van de werkdruk.

Be-Better ontwikkelt en implementeert (ICT-) oplossingen die het verschil maken voor de zorg en het sociaal domein. Dit doen wij in samenwerking met onze relaties. Vanuit dit eco-systeem realiseren wij oplossingen die we stap-voor-stap uitbreiden en die we zo bij meerdere klanten implementeren. Zo kunnen al onze relaties profiteren van oplossingen die innovatief blijven en steeds beter en rijker worden. Tegen beheersbare kosten en zonder steeds het ‘wiel opnieuw uit te vinden’.

Be-Better is een jonge organisatie met de ambitie om de zorg wezenlijk te verbeteren met vernieuwende, disruptieve, ICT oplossingen.

Martin Verburgh

Jeroen van Megchelen

Rick Buis

Ivan Esseboom

Contact Neem contact met ons op

Wilt u contact met ons, heeft u een vraag? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.