Over ons

In de keten samenwerken aan duurzame zorg

De kosten van de zorg en het sociaal domein nemen sterk toe en er is een structureel tekort aan zorgprofessionals. En ondanks toenemende inzet van ICT blijft de administratieve druk hoog en komen zorginnovaties moeizaam van de grond.  Be-Better is ervan overtuigd en heeft bewezen dat dit anders moet én kan. Be-Better heeft de ambitie om te bouwen aan impactvolle digitalisering die de zorg beter maakt. Daarbij kijken we niet alleen binnen de muren van een zorgorganisatie maar nadrukkelijk ook in de keten.

Onze visie Be-Better vormt de brug tussen Zorg en ICT

Om de zorg in Nederland betaalbaar te houden, zijn er rigoureuze veranderingen nodig. De administratieve last bij zorgprofessionals ligt op 31% wat neer komt op meer dan 5 miljard euro per jaar. Er is sprake van een structureel te kort aan zorgprofessionals. Dit vraagt een versnelling van innovatie, een andere manier van samenwerken en nieuwe vormen van cliënt- participatie.

Als ambitieus en doortastend team helpen wij onze klanten om hun ICT-middelen beter in te zetten en innovaties succesvol duurzaam te introduceren. Dit doen wij zowel binnen zorginstellingen als in de keten. Wij zorgen ervoor dat zorgorganisaties efficiënter en effectiever kunnen werken zodat er meer geld voor zorg overblijft.

ICT-middelen kunnen alleen echt helpen als er een goede vertaling wordt gemaakt van wat er daadwerkelijk op de werkvloer nodig is. Andersom moeten de ICT-middelen praktisch toepasbaar gemaakt worden op de werkvloer.

Dat gaat over adoptie, procesverbetering, vereenvoudiging, nut-en-noodzaak, waar zit het echte knelpunt: binnen of buiten de organisatie? In het proces of de ICT? In de mens of kennis & kunde?

Wij adviseren en begeleiden zorgorganisaties door niet alleen onze eigen kennis en expertise in te zetten maar ook partijen samen te brengen die elkaar versterken. Dat doen we vanuit het perspectief dat we de overeenkomsten zoeken i.p.v. de verschillen, met beiden benen op de grond.

Be-Better is een jonge organisatie met de ambitie om de zorg wezenlijk te verbeteren met vernieuwende, disruptieve, ICT oplossingen.

Martin Verburgh

Marieke Krutzer

Matthijs Weultjes

Contact Neem contact met ons op

Wilt u contact met ons, heeft u een vraag? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.