Neem deel aan ons webinar op 23 oktober: Ketenoptimalisatie voor complexe zorgprocessen

16 oktober 2020 door Jouke Langhout

Wat begon met een pilot tussen zorgorganisatie Pluryn en gemeente Renkum is zich, onder regie van Be-Better en in samenwerking met Ledger Leopard, stap voor stap aan het ontwikkelen en daarmee aan het uitgroeien tot iets moois in verschillende zorgregio’s.


Be-Better zet hierbij in op het verbeteren van de samenwerking in de driehoek gemeente(n), zorgorganisatie(s) en cliënt/gezin, maar ook tussen zorgorganisaties onderling in de vorm van hoofd- en onderaannemerschap.


Onze oplossingen leiden in de keten tot administratieve lastenverlichting door optimalisatie van het proces, betere aantoonbaarheid van rechtmatigheid van de geleverde zorg en een kwaliteitsverbetering. Oftewel meer grip, transparantie en het in haar kracht zetten van de burger/cliënt/gezin.

Denken en doen vanuit de keten, dat is onze kerngedachte!Om u nader te inspireren, te informeren en te betrekken bij deze interessante en onderscheidende ontwikkelingen, nodigen wij u graag uit voor het webinar dat wij samen met onze ontwikkelpartner Ledger Leopard en zorgorganisatie Pluryn organiseren op 23 oktober om 11:00.


Ketenoptimalisatie voor complexe zorgprocessen (gemeenten, zorgorganisaties, burgers)Vaak wordt er veel tijd besteed aan het bekijken van onze eigen organisatie en proberen we onze eigen processen te optimaliseren. Met dit webinar willen we motiveren om groter te denken.


Hoe kunnen we de zorgketen optimaliseren in plaats van ons alleen op onze eigen postzegel te concentreren?


Tijdens dit webinar bespreken we samen met Thomas Geelkerken van zorgorganisatie Pluryn hoe gemeenten en zorgaanbieders gecontroleerd inzicht kunnen krijgen in specifieke onderdelen van elkaars gegevensbestanden, zodat elke afspraak over geleverde zorg transparant en onweerlegbaar is vastgelegd.  


Met als uitkomst: administratieve lastenverlichting en betere zorg voor de cliënten. Schrijf je hier in voor het webinar:


? Datum: 23 oktober

? Tijd: 11:00 – 12:00 uur CET

? Sprekers: Thomas Geelkerken, Agile coach bij Pluryn

? Host: Ledger Leopards CEO, Olivier Rikken

? Thema: Ketensoptimalisatie tussen gemeenten, zorgorganisaties en burgers

Contact Neem contact met ons op

Wilt u contact met ons, heeft u een vraag? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.