Samen Sterker: Be-Better en Data Matters voor een verbetering van informatiebeheer in de zorg

15 mei 2024 door Jouke Langhout

We zijn enthousiast om aan te kunnen kondigen dat Data Matters en Be-Better een samenwerking aangaan om zorgorganisaties te ondersteunen op het gebied van  informatie- en archiefbeheer.

Gezamenlijk streven we ernaar om de toegang tot cruciale zorggegevens te verbeteren en de administratieve lasten te verminderen, wat essentieel is voor de continuïteit van zorg.

Zo zorgen wij voor zorgvuldige naleving van wet- en regelgeving rond het bewaren van data, bespaar je kosten door oude systemen niet meer in de lucht te houden, en creëer je een veiligere en efficiëntere omgeving voor alle essentiële gegevens. Daarnaast bieden wij slimme toepassingen om data in het archief opnieuw te kunnen gebruiken voor allerlei doeleinden.

In deze samenwerking combineren we onze expertise van geavanceerde archiveringstechnologieën met de jarenlange ervaring in de zorgsector van Be-Better. Deze samenwerking is een stap vooruit om efficiënt, transparant en toegankelijk informatiebeheer in de zorg te waarborgen, zodat de focus kan liggen op waar het om gaat, de beste zorg voor patiënten en cliënten.

Blijf ons volgen over onze initiatieven en de positieve impact die we samen willen realiseren in de zorgsector!

Contact Neem contact met ons op

Wilt u contact met ons, heeft u een vraag? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.