6 november 2020, Webinar: Samenwerken in de keten aan duurzame zorg

23 oktober 2020 door Jouke Langhout

De kosten van de zorg in het algemeen en binnen het sociaal domein in het bijzonder zijn hoog en moeilijk te beheersen. Gemeenten lopen uit hun budget, zorgaanbieders voelen de druk toenemen en de cliënt of het gezin hebben beperkt regie. 

En ondanks de toenemende inzet van ICT blijft de administratieve druk hoog en komen zorginnovaties moeizaam van de grond.

Wij zijn ervan overtuigd en hebben bewezen dat dit anders kan en wij pleiten dan ook voor een betere samenwerking in de keten, om tot duurzame zorg te komen. Wilt u weten hoe wij dit realiseren? Schrijf u dan nu in voor ons webinar, wat samen met Ledger Leopard organiseren op 6 november van 11:00 tot 12:00

Tijdens ons vorige webinar bespraken wij hoe de landelijke (jeugd-) zorgorganisatie Pluryn de samenwerking in de keten met gemeenten, cliënten (gezin) en andere zorgverleners verbetert door de inzet van innovatieve ketenoplossingen. Samen met Ledger Leopard zijn wij nauw betrokken bij de uitrol en de doorontwikkeling van de ICT-oplossing bij Pluryn. 

“De administratieve last bij zorgprofessionals ligt op 31% wat neer komt op meer dan 5 miljard euro. Deze registratielast op de werkvloer moet naar beneden evenals de overheadkosten, zodat de aandacht zoveel als mogelijk naar de zorg zelf gaat.” 

Be-Better ontwikkelt en implementeert (ICT-) ketenoplossingen die het verschil maken voor de zorg en het sociaal domein in het bijzonder. 

Met als uitkomst: meer (financiële) ruimte voor zorg. 

Dit webinar wordt gehost door de CEO van Ledger Leopard & gerenommeerd internationaal spreker Olivier Rikken , die inmiddels al meer dan vijf jaar ervaring heeft in de blockchain-sector. 

Onze oplossing: 

• Een ketenoplossing die zorgt dat de partijen daadwerkelijk digitaal ondersteund worden in hun samenwerking

• Verbetering, vereenvoudiging naleving AVG 

• Een high performance applicatie die zorgt voor een reductie van administratieve lasten  


Schrijf u nu in via deze link

? Datum: 6 november 2020

? Tijd: 11:00 – 12:00 uur CET

? Sprekers: Jack Bakker en Jouke Langhout, co-founders van Be-Better

? Host: Ledger Leopards CEO, Olivier Rikken

? Thema: Samenwerken in de keten aan duurzame zorg

 

Contact Neem contact met ons op

Wilt u contact met ons, heeft u een vraag? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.