Ledger Leopard en Be-Better gaan samenwerken om vernieuwende ICT-oplossingen voor de zorg beschikbaar te maken.

05 april 2019 door Jouke Langhout

Den Haag, 5 april 2019

Ledger Leopard, de Nederlandse ontwikkelaar van innovatieve blockchain oplossingen, en Be-Better, een jonge organisatie met het doel om deze oplossingen breed in de markt toepasbaar te maken, gaan als partners samenwerken. De samenwerking geeft vorm aan de gezamenlijke ambitie om de zorg wezenlijk te verbeteren door de realisatie en implementatie van vernieuwende, disruptieve, ICT-oplossingen.

Als partners vullen Ledger Leopard en Be-Better elkaar optimaal aan. Ledger Leopard heeft met een aantal eigen gerealiseerde state-of-the-art oplossingen voor zorgmarkt een bewezen trackrecord met deze vernieuwende blockchain technologie. Be-Better zal deze producten afnemen en voegt daar haar business kennis van de zorg aan toe zodat deze oplossingen op een duurzame wijze geïmplementeerd en ondersteund worden bij haar klanten.

Jack Bakker, CEO van Be-Better: ‘Samenwerken met Ledger Leopard geeft ons toegang tot een aantal unieke producten en klanten waarmee reeds bewezen is dat blockchain technologie van grote toegevoegde waarde kan zijn voor de zorgsector

Bij vernieuwende technologieën is het belangrijk dat helder is welk probleem het daadwerkelijk oplost. Jack Bakker gaat verder: ‘Met de innovatieve maar bewezen oplossingen van Ledger Leopard zijn wij in staat om bij onze klanten op diverse vlakken het verschil te maken. Wij kiezen ervoor om te starten met de inzet van onze oplossingen op de administratieve stromen over de gehele zorgketen van de gemeentelijke gefinancierde zorg zodat deze lasten duidelijk verminderen en het proces transparanter wordt’.

‘Wij hebben een uniek blockchain platform voor zorgsector ontwikkeld’ aldus Jeroen van Megchelen CTO van Ledger Leopard.

Hij vervolgt: ‘Door samen te werken met Be-Better kunnen we de mogelijkheden die dit platform biedt beter beschikbaar maken voor zorginstellingen en zorgfinanciers, zoals gemeentes en zorgkantoren, en versnellen we daarmee de mogelijkheden welke dit platform biedt’.

In de toekomst zullen Ledger Leopard en Be-Better meer zorg-innovaties naar de markt brengen. Nu ligt de focus met name op de gemeentelijke gefinancierde zorg zoals de Jeugdwet en WMO maar de komende periode zal het portfolio verder uitgebreid worden.

Bent u geïnteresseerd? Voor meer informatie kunt u een bericht sturen naar info@be-better.nl, of direct contact opnemen met Jack Bakker (06-511 42 536).

Contact Neem contact met ons op

Wilt u contact met ons, heeft u een vraag? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.