Afstudeeropdracht, stage-opdracht HBO (marketing / sales / business development)

20 juni 2023 door Jouke Langhout

Studierichtingen

HBO Commerciële Economie (Marketing) of Bedrijfskunde (specialisatie marketing0
HBO Associate Degree (Bedrijfskunde, marketing)
Of vergelijkbaar

Over Be-Better

Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat zich richt op het optimaliseren van de samenwerking tussen diverse zorgaanbieders. Wij adviseren onze klanten maar we focussen met name op het bedenken, ontwikkelen en implementeren van slimme IT-oplossingen waardoor we forse verbeteringen in de zorgketen kunnen realiseren (“ont-regelen”).

Be-Better is onderdeel van een groep bedrijven die elkaar versterken en gevestigd in Bergen op Zoom. Naast de diensten en oplossingen van Be-Better richten onze zusterbedrijf Invision ICT Solutions zich op het leveren van diensten en producten op het gebied van (ICT-) netwerken, werkplekken, cloud, telefonie en security. Ons andere zusterbedrijf is Fastware, zij richten zich onder andere op web-ontwikkeling, ontwikkeling van apps en online-marketing, etc.

We zijn op zoek naar…
Voor Be-Better zoeken wij een enthousiaste en doortastende derdejaars stagiair of afstudeerder HBO Commerciële Economie (marketing, sales) die met en voor ons een nieuwe oplossing op de kaart gaat zetten binnen de Nederlandse gezondheidszorg. Uiteraard staan we open voor jouw wensen en ideeën om een passende opdracht te definiëren en gezamenlijk tot succes te komen. Het is uiteraard voor jou belangrijk dat de opdracht aan de eisen voldoet om af te kunnen studeren!  

Wat ga je doen?

Binnen Be-Better ben je verantwoordelijk om de naamsbekendheid van Be-Better te vergroten, een bijdrage te leveren in het aannemen van personeel en om de verkoop van onze innovatieve oplossing(en) een boost te geven.

Een onderdeel zal het opzetten en uitvoeren van (online) campagnes zijn, maar dit moet passen in een totale marketing-aapak en deze is er nog niet.
Onze oplossingen worden nu nog op kleine schaal toegepast, dat vormt een mooie basis voor succes en opschaling.

Deze beschrijving vormt een startpunt waarbij we gezamenlijk in overleg gaan om je afstudeeropdracht te definiëren. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën, adviezen en voorstel voor een aanpak en invulling.

Wie zoeken wij?

  • Je werkt graag in een jonge organisatie en bouwt met ons aan Be-Better als merk.
  • Je hebt affiniteit met brand building en marketing.
  • Je denkt out-of-the-box bij het opzetten van creatieve campagnes.
  • Je bent communicatief sterk.
  • Je bent resultaatgericht en gaat geen uitdaging uit de weg.
  • Je neemt graag initiatief, je bent zelfstandig en bent in staat om je ideeën te initiëren.
  • Je werkt graag samen met collega’s en andere betrokkenen.

Heb je interesse in deze uitdagende afstudeeropdracht (samen nog verder uit te werken) of heb je aanvullende vragen, neem dan contact met me op!!

Jack Bakker

Jack.bakker@be-better.nl

06-511 42 536Contact Neem contact met ons op

Wilt u contact met ons, heeft u een vraag? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.